Ce modele de usi interior de la Porta Doors au varianta de culoare alba?

Usi interior de culoare alba gasiti extrem de bine reprezentate in oferta Porta Doors. Cam de un an, un an si jumatate, aproximativ 60% din totalul comenzilor noastre sunt de usi albe. Inteleg din asta ca sunt foarte „in trend”. Am clienti care nici nu vor sa auda de alte culori. Mai mult, ma suna si ma intreaba direct daca avem si cat costa o usa alba. Sunt si alti clienti care nu stiu ce model vor dar stiu foarte sigur ca trebuie sa fie usi albe.

TOATE MODELELE de usi de interior din lemn cu finisaj sintetic de la Porta Doors au varianta alba de culoare. Fara exceptie.
Porta Viena - modele de usi interior culoare alba din lemn Porta Doors

Porta Viena – modele de usi interior culoare alba din lemn Porta Doors

Ce variante de usi albe avem?

In ultima vreme am fost solicitat sa fac oferte pentru mai multe modele de usi de interior albe si sa detaliez diferentele dintre ele. In cele ce urmeaza o sa gasiti mai multe informatii si variante despre usi de interior decat v-ati astepta. Bineinteles ca din atatea variante tot nu va veti putea hotara la un model si de aceea va invit la showroom sa stam de vorba si sa intelegeti „pe pipaite” mai mult decat din niste poze si niste text.

Cat costa usile de interior albe?

Nu o sa impart acest articol pe capitole. Adica nu o sa tratez separat rezistenta la murdarie, clasa sau rezistenta la uzura (trafic), nuanta si textura finisajelor si alte subiecte legate de culoarea alba a usilor. Voi dezvolta oricum aceste subiecte in cadrul descrierii fiecarei game de modele si enuntarea diferentelor comparative dintre ele. Cand voi ajunge la un anumit punct care va trebui sa dau detalii, o voi face, ca parte dintr-un flux de idei. Nu ma voi intoace, in schimb, la ce am spus anterior. In sensul acesta informatia va fi raspandita de tot parcursul articolului.

Va propun in primul rand sa va raspund, cat pot de complet, la intrebarea eterna si uzuala a clientilor mei:

Cat costa o usa alba?

Cand primesc aceasta intrebare, indiferent pentru ce produs este, am cate un moment de ezitare. Nu stiu ce sa raspund. Ma straduiesc sa imi dau seama din tonul vocii cam ce vrea interlocutorul sa auda. Oare vrea sa auda cam de la cat porneste pretul unei usi sau vrea sa afle daca are mai multe variante din care sa aleaga? Cateodata raspund „Intre 250 de lei si 3000 de lei”. Clientul rade. Ori imi reformuleaza mai concret intrebarea ori intreb eu pentru lamuriri. In orice caz raspunsul este complex. Costa X lei. Ce? Cum? Ce contine? Cat de mare este? etc.

Va rog sa imi dati feedback dupa parcurgerea articolului. Spuneti-mi, va rog, in ce masura considerati ca v-am dat raspunsul la aceasta intrebare. M-ati ajuta foarte mult. Va rog de asemenea sa imi adresati si alte intrebari care sa devina ulterior subiecte pentru alte articole.

…. si, precizez din nou:

Orice model de usi interior cu finisaj sintetic de la Porta Doors are varianta de culoare alba

Modelele prezentate in continuare sunt intr-o ordine aleatoare si nu exista vreun tipar de ordonare. Le-am alternat scump cu ieftin.

Cand vreti sa alegeti un model de usa si nu stiti dinainte de discutia cu mine, pe care exact, una dintre primele mele intrebari ajutatoare este:

Va plac mai mult usile cu design clasic sau modern?

Prin modele clasice eu inteleg ceva gen Porta Nova sau Londra si Viena. Adica cu „acolada” aceea ornamentala la partea de sus sau variantele lor fara.

Modele de usi interior culoare alba din gama Porta Nova

Au fost intotdeauna dintre cele clasice. Nu sunt, in schimb, modele ieftine, si asta in primul rand datorita structurii de constructie. Sunt modele cu material plin, fara „cavitati”, spre deosebire de modelele celulare.

Porta Nova 3.1 - modele usi interior culoare alba din lemn Porta Doors

Porta Nova 3.1 – modele usi interior culoare alba din lemn Porta Doors

Se caracterizeaza prin constructia de usa plina, decupata, cu tablii semibombate si/sau cu geam si baghete rotunjite.

Alternativa la usile pline decupate sunt usile cu constructie „tip rama si panou”,pe care le vom prezenta la randul lor.
Termenul de livrare este de 5 saptamani. Cititi mai multe detalii…

Usi interior culoare alba geam mare

Usi interior culoare alba geam mare

Modelele din gama Porta Nova se pot asocia cu modulele Retro, respectiv frize ornamentale decorative, ce dau un aspect somptuos usii.
Varianta de finisaj alb pentru aceasta gama este folia Portadecor alba, incadrata intr-o clasa medie de trafic.
Sunt usi grele, impunatoare, cu pretul usor peste medie.

Din paginile de produs recomand intotdeauna alegerea tocului reglabil, care imbraca peretele. Varianta cea mai ieftina este pentru usile cu toc fix.

Acestea sunt prima mea recomandare pentru cei care cauta design clasic.

Modele de usi interior culoare alba din gama Londra si Viena

De la noi, acestea sunt cele mai bine vandute modele.
Au un pret mai mult decat atractiv. Din acest motiv putem sa le consideram de clasa economica.

Designul lor este inconfundabil. Sunt cu „tablii” in relief si suprafata texturata. Va rog sa remarcati ghilimelele pe care le-am pus la tablii. Nu sunt tablii propriuzise. Arata precum unele dar sunt de fapt, o imitatie.

Modelele Londra si Viena sunt in principal usi de interior de culoare alba. Daca Londra mai are ca optiuni si alte culori, respectiv lamiant PVC, Viena este doar alba. Finisajul lor este o vopsea ecologica alba (cod paletar RAL 9016).

Porta Viena grila mare - usi interior culoare alba din lemn Porta Doors

Porta Viena grila mare – usi interior culoare alba din lemn Porta Doors

Termenul de livrare este de 5 saptamani. Cititi mai multe detalii…

Rezistenta acesteia la trafic este cea mai mica din toate gama de finisaje disponibila in gama Porta Doors. Din acest motiv nu se recomanda aceste modele in spatiile publice sau cu trafic intens. De asemenea familiile cu copii sau animale de companie trebuie sa fie atente la achizitia acestor modele. Un catel ar putea sa zgarie foarte usor aceste usi datorita suprafetei texturate si finisajului cu clasa de uzura mica. Copiii de asemenea „se pot distra” cu creioane sau carioci pe aceste usi albe si ofertante, spre „deliciul” persoanei care va trebui sa le spele.

Toate usile de la Porta Doors montate de catre noi au 5 ani garantie.

Utilizate normal aceste usi sunt la fel de rezistente ca oricare alta. Ma intreaba clienti:

Dar modelul asta este mai putin rezistent decat altul?


Daca modelele au aceeasi culoare respectiv finisaj, teoretic, luand in consideratie garantia de 5 ani, sunt la fel de rezistente. Daca, in schimb,domeniu lor de utilizare presupune rezistenta, atunci trebuie sa va orientati catre modele si finisaje cu clasa de trafic mai mare, gen laminat CPL sau vopsea UV. Va rog sa remarcati ca am mentionat „modele”. Anumite modele au anumite finisaje. Nu se pot combina universal. In pagina de catalog si in pagina produselor de pe acest site gasiti „paleta de culori” unde sunt specificate exact culorile/finisajele si gamele din care acestea fac parte.

Londra usi de interior din lemn culoare alba Porta Doors

Londra usi de interior din lemn culoare alba Porta Doors

Structura interioara pentru usile de interior Londra sau Viena este de tip celular, respectiv o structura de stabilizare. Asta se traduce intr-o usa cu greutate mica. Fetele de usa sunt construite prim matritare, proces prin care se imprima striatiile si se realizeaza volumele.

Aceste modele au standard o singura varianta de geam: model chinchilla. Se pot face doar pe comanda nonstandard cu alt geam caz in care va fi un cost suplimentar iar termenul de livrare va fi de 8 saptamani.

Este foarte greu sa explic in cuvinte textura, greutatea si volumele. Va invit la noi la showroom sa le vedeti in realitate.

Modele de usi interior culoare alba din gama Porta Concept

Porta Concept este gama „flagship” (nava amiral) din oferta Porta Doors.

Daca imi cereti usi cu design modern, va arat prima data o astfel de usa. Spectacol.
De departe cea mai grea usa de interior de la noi din showroom.

Este din structura „tip rama si panou”. Reprezentativa pentru aceasta.
Materialul din care este construita este lemn de rasinoase stratificat acoperit cu folie sintetica – in cazul usilor albe, in 2 variante. Folie alba Portadecor si folie alba Supermat. Ambele de clasa medie de rezistenta la uzura. Arata superb in varianta de constructie fara faltz (in plan cu tocul, cant drept), cu toc cu balamale ascunse si pervaze de 8cm.

Porta Concept A.9 - model usi interior culoare alba din lemn Porta Doors

Porta Concept A.9 – model usi interior culoare alba din lemn Porta Doors

Nu au baghete care sa sustina sticla. Foile de usa sunt construite prin imbinarea partilor componente simultan. Toate usile cu tipul acesta de constructie au structura plina, nu sunt celulare.
Cand o sa ajungeti la noi, va voi arata ce inseamna.

Termenul de livrare este de 7 saptamani. Cititi mai multe detalii…

Cu Porta Concept sunt mai multe game ca variatie pe aceeasi tema, cu traversele mai late sau mai inguste, mai multe sau mai putine la numar, cu sticla mai multa sau mai putina. Gamele Verte Doors, de exemplu, cu aspect imprumutat de la Concept, construite din MDF, mai ieftine, sunt o alternativa. Porta Inspire este de asemenea o gama inrudita.

Modele de usi interior culoare alba din gama Porta Fit

Acestea sunt niste usi frumoase, simple, la un nivel mediu de pret. Sunt foarte populare pentru amenajarea apartamentelor.

Porta Fit H.4 - model usi inteiror culoare alba din lemn Porta Doors

Porta Fit H.4 – model usi inteiror culoare alba din lemn Porta Doors

Sunt cu muchii drepte, design simplu, forme rectangulare. Structura este celulara. Constructia este tip usa decupata cu panouri sau sticla montate cu baghete specifice gamei, cu profil rectangular.

Porta Fit H.3 - model usi interior culoare alba din lemn Porta Doors

Porta Fit H.3 – model usi interior culoare alba din lemn Porta Doors

Daca aveti un buget „sensibil” si va plac aceste forme, va veti orienta catre Porta Fit.

Porta Fit C.3 - model usi inteior cuoare alba din lemn Porta Doors

Porta Fit C.3 – model usi inteior cuoare alba din lemn Porta Doors

Termenul de livrare este de 5 saptamani. Cititi mai multe detalii…

Au 2 variante de finisaj alb: folie Portadecor din clasa medie de trafic si lamiant CPL cu o foarte mare rezistenta la uzura. Aceasta din urma face ca Porta Fit de culoare alba cu CPL sa se portiveasca spatiilor publice sau cu trafic ridicat.

Modele de usi interior culoare alba din gama Porta Vector

Porta Vector sunt modele pline – fara geam, doar albe, finisate cu vopsea ecologica, celulare.

Caracteristica gamei sunt frezajele de pe fetele de usa in diferite modele. Modelele de catalog sunt propunerile standard ale Porta Doors. Aceste usi permit in schimb personalizarea modelului prin alegerea de decoruri unicat pe baza de comanda speciala.

Porta Vector model F - usi interior culoare alba din lemn Porta Doors

Porta Vector model F – usi interior culoare alba din lemn Porta Doors


Termenul de livrare este de 5 saptamani. Cititi mai multe detalii…

Se potrivesc cu stilul minimalist de tip scandinav, gen Ikea.

Retineti ca nu au varianta cu geam si pe holurile fara ferestre nu patrunde lumina naturala.

Modele de usi interior culoare alba din game economice

Urmatoarele modele de usi celulare sunt de asemenea in varianta alba.

Porta Granddeco - modele usi inteiror culoare alba din lemn Porta Doors

Porta Granddeco – modele usi inteiror culoare alba din lemn Porta Doors

minimax - usi de interior porta doors

minimax – usi de interior porta doors

Termenul de livrare este de 5 saptamani. Cititi mai multe detalii…
Porta Decor scarita - model usi interior culoare alba din lemn Porta Doors

Porta Decor scarita – model usi interior culoare alba din lemn Porta Doors

Modele de usi interior culoare alba din gama Porta Royal

Modelele din aceasta gama, aparuta relativ recent, au un design extrem de la moda.
Au o constructie celulara cu fetele matritate,cu finisaj vopsea ecologica. Sunt foarte usoare. Au suprafata neteda si asta le deosebeste de Londra sau Viena.

Porta Royal plina - model usi interior culoare alba din lemn Porta Doors

Porta Royal plina – model usi interior culoare alba din lemn Porta Doors

Modele de usi interior culoare alba din gama Porta Grande

Am lasat la sfarsit aceasta gama pentru ca este pentru cei care isi permit. Sunt scumpe. De ce? DIn cauza finisajului scump si din cauza constructiei din lemn stratificat, de „tip rama si panou”.
Sunt singurele usi cu vopsea polimerizata UV, cu rezistenta foarte buna la uzura.

Termenul de livrare este de 7 – 9 saptamani. Cititi mai multe detalii…

Ceea ce le face exclusiviste este calitatea finisajului si posibilitatea de alege culori RAL (codificare culoare pentru identificare exacta) personalizate.

Porta Grande E.0 - model usi interior culoare alba din lemn Porta Doors

Porta Grande E.0 – model usi interior culoare alba din lemn Porta Doors


Sunt usi din categoria HI END

Exemplele de mai sus nu sunt toate variantele de usi de interior de culoare alba Porta Doors. Va rog sa consultati catalogul de modele pe care puteti sa-l descarcati in format .PDF si sa alegeti un model. Cu siguranta exista si variata alba. Atentie in schimb la cele cu furnir natural. Doar unele au varianta alba. Articolul de fata nu li se adreseaza. Am incercat sa prezint modele la pret mic si mediu. Despre usile de lux, o sa va vorbesc altadata…

Ce neclaritati sau intrebari aveti?

[author-box-2]