Termene si conditii comerciale

Renuntarea la raspundere

Site-ul acesta are preturi introduse manual. Exista posibilitatea ca unele preturi sa fie gresite. La fiecare comanda verificam preturile inainte de a va inainta o oferta sau factura proforma. Ne absolvim pe aceasta cale de orice responsabilitate pentru preturile pe care le calculati dumneavoastra online. Va putem ajuta noi cu orice calculatie dorita. Pentru produsele marca Porta Doors avem la dispozitie pentru calcul LISTA DE PRET PORTA DOORS. Va putem trimite, la cerere aceasta lista. Aceasta este 100% corecta pentru ca a suferit prelucrari minime din partea noastra. Reprezinta referinta si intrumentul de verificare.

Acordam o atentie deosebita actualizarii preturilor si le verificam constant pentru a tinde pe cat posibil la corectitudine 100%. Din pacate, din cand in cand, din fericire rar, se intampla sa se strecoare greseli (de exemplu produse cu valoare 0 sau 1 leu). Va multumim pentru intelegere.

Returnarea produselor

Usile comercializate prin intermediul acestui site se confectioneaza in marea lor majoritate pe comanda. Cand se face oferta respectiv contractul si se incaseaza avansul, usile nu exista. Urmeaza a fi confectionate in baza specificatiilor stabilite. In acest sens PRODUSELE SUNT UNICAT SI NU SE POT RETURNA. Avem magazin de prezentare unde se pot vedea si unde se poate stabili modelul si/sau culoarea. Va invitam sa ne vizitati.
Culorile nu se vad corect in poze si pe display. Acestea trebuie vazute in realitate. Avem mostre din orice culoare.
Modelele nu se vad foarte bine in poze mici si nici nu se pot descrie complet in cuvinte. Avem usi expuse pentru a fi vazute si a va ajuta sa alegeti corect modelele.

Garantia produselor

Avand in vedere ca asiguram montajul produselor cu montatori proprii autorizati Porta Doors Romania, putem sa dam termenul maxim de garantie de pana la 5 (cinci) ani pentru usile Porta Doors, conform catalog.

Termen de livare

Termenul de livrare este de 1 saptamana pentru produsele aflate in stoc si intre 3 si 8 saptamani pentru cele care se confectioneaza pe comanda. Termenele difera in functie de model si finisaj.

Modalitati de plata

Contravaloarea comenzilor se poate face astfel:

  • avans 50% din valoare la semnarea contractului respectiv inainte de lansarea in executie a comenzii
  • 50% din valoare inainte de montaj / livrare, cand produsele au sosit in Bucuresti

Conditii tehnice de montaj

  • Toate usile de interior cu toc reglabil se monteaza dupa terminarea finisajelor la pereti respectiv pardoseala.
  • Usile de interior se monteaza in case finisate si incalzite, cu umiditatea din aer controlata, in parametrii normali (maxim 60% concentratie vapori de apa).
  • La masuratoare se inmaneaza beneficiarului un exemplar din fisa de masuratori care va preciza dimensiunile golurilor de usa de pregatit
  • Pentru montaj se va asigura frontul de lucru, spatiu, loc pentru asamblarea tocurilor, lumina si curent electric.
  • Dimensiunile golurilor in care se monteaza usile sunt standardizate si difera in functie de tipul tocului

Va rugam sa nu insistati sa montam in incaperi in curs de amenajare, unde nu au fost finalizate lucrarile de zugraveala, placare, turnare sape, etc. si / sau neincalzite, unde umiditatea relativa a aerului este foarte ridicata.

Daca inaintea montajului se constata conditii improprii din aceste puncte de vedere, montajul se reprogrameaza pentru o data ulterioara si se va percepe taxa de deplasare, transport si detasare echipa de montaj in detrimentul altor montaje in valoare de 500 lei (TVA inclus).

De asemenea daca insistati sa livram produsele iar conditiile de depozitare sunt cele de santier: umezeala ridicata cauzata de lucrari, risc de schimbare a locului de depozitare in corelatie cu eliberarea frontul de lucru, spatii deschise / fara ferestre, temperatura scazuta (sub 15 grade), sau alte conditii improprii de depozitare pentru usi de interior, livrarea se va face pe baza de proces verbal iar raspunderea asupra produsului va fi transferta cumparatorului.

Aceasta predare se va face doar catre un reprezentant legal al cumparatorului iar procesul verbal va fi semnat si stampilat de catre acesta. Nu se va face predarea catre paznic, muncitor, vecin, etc. daca acesta nu poate face dovada ca este reprezentant legal si nu are disponibila stampila cumparatorului persoana juridica.

Transportul si livrarea produselor este un serviciu contra cost si este considerat ca atare doar in cazul in care este comandat special. Cazul in care este programat montajul si livrarea (fara montaj) se face de catre echipa de montaj ca urmare a constatarii conditiilor improprii montajului intra in categoria mentionata mai sus.

Dispozitii finale

Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand, fara o notificare prealabila, conditiile comerciale.

Furnizorul isi rezerva dreptul de a refuza lucrari respectiv comenzi fara a da explicatii sau justificari. In acest caz orice suma de bani platita de catre client ca avans va fi returnata in ziua respectiva, sau daca a fost depasita ora de operare a bancii sau nu s-a stiut despre plata, in cel mai scurt timp posibil.
Toate conditiile comerciale sau tehnice se completeaza cu specificatiile si conditiile producatorului de produs acestea putand fi puse la dispozitia clientilor la cerere.

Nu sunt comentarii inca...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

*