Cat costa usile de interior sau exterior?

Usamea.ro este in primul rand un magazin online, care se bazeaza pe aseasta intrebare a potentialului client: „Cat costa usile de interior sau exterior?”.

Am creat acest site pornind de la ideea de simplifica cat se poate de mult raspunsul la aceasta intrebare. Intotdeauna am considerat ca un site care promoveaza un produs sau un serviciu spre vanzare, indiferent care ar fi acesta sau din ce domeniu, trebuie sa dea posibilitatea utilizatorului sau vizitatorului sa vada cateva aspecte cheie in procesul de decizie asupra achizitiei. Pretul este probabil cel mai important element de luat in consideratie.

Cum se formeaza pretul pentru usi de interior sau exterior

Pasii intregului proces de alegere a produselor, configurare a pretului si pana la finalizarea montajului, sunt detaliati in pagina special destinata: „Cum cumpar usi de interior sau exterior priin Usamea.ro?”

Facem un efort continuu pentru a va oferi o experienta de utilizare a siteului cat mai placuta si utila si de aceea sunt apreciate sugestiile si comentariile dumneavoastra.

Toate produsele introduse pe acest site sunt cu preturi si daca au mai multe variante preturile sunt pentru TOATE acestea. Fix acest lucru este ceea ce ne diferentiaza fata de alte siteuri de vanzare usi de interior. Usamea.ro este primul de acest fel complet functional. Dumneavoastra ca utilizator puteti configura produsele si pretul va fi automat adaptat si le puteti adauga in”cosul de cumparaturi” si chiar finaliza comanda fara nici o interventie externa.
Bineinteles ca noi va suntem alaturi si mereu disponibili pentru a va raspunde la intrebari si neclaritati si de asemenea va oferim servicii de consultanta la locatia lucrarii (masuratori) si va punem la dispozitie spatiu fizic de mini-showroom pentru a lamuri aspecte ce nu se pot face online.

Modalitatea de formare a pretului pentru usile de interior

Produsul ales este pur aleatoriu si cu scop explicativ. Preturile din IMAGINILE ce fac parte din continutul prezentei pagini sunt valabile doar la data redactarii prezentului articol si pe parcursul timpului vor suferi modificari in urma actualizarilor periodice. Aceste preturi sunt „poza” si nu se pot actualiza „dinamic”.

In imaginea de mai jos sunt optiunile asa cum cum apar ele atunci cand se acceseaza pagina unui anumit produs.

Optiuni model usa

Optiuni model usa

Pretul portocaliu, de sus, precedat de „de la” este pretul pentru cea mai ieftina varianta a acestui model de usa, FARA TOC.

pret de la pentru usi interior

Pretul de langa butonul de „Adauga in cos” este pretul corespunzator variantelor selectate. La deschiderea paginiii de produs, l-am configurat pe acesta sa cuprinda foaia de usa si tocul reglabil pentru perete de aproximativ 10cm, intr-o gama de culori frecvent solicitata.

pret default pentru usi interior

Unii clienti intreaba daca pretul usilor include tocul. Am incercat acum sa dau si raspunsul la aceasta intrebare.

Ce detalii va sunt suficiente dar si necesare pentru a putea obtine de la noi un pret pentru usile de interior?

  • modelul ales
  • tipul de finisaj (furnir)
  • grosimea peretelui (pentru toc reglabil)

Vreau sa va rog sa intelegeti ca fara detaliile de mai sus nu se poate configura pretul.

Pe de alta parte, pretul NU variaza in functie de dimensiunea golului (doar dimensiunile exceptionale, foarte rar folosite). Usile de interior de la Porta Doors nu se vand la metru patrat. La jumatate dintre telefoanele pe care le primim suntem abordati cu cerinta de a furniza un pret pentru o usa, asa in general…. de aproximativ x centimetri pe y centimetri…….

Optiuni complete model usa

Doar primele 2 pozitii determina pretul (portocaliu). Celelalte sunt „optiuni”. Unele cu pret, altele doar clarificari pentru comanda.

…. pot sa bat campii o gramada dar mai mult de atat ar fi inutil. Sigur este mai simplu de experimentat.

Toate preturile sunt actualizate si in funtie de lucrare se pot negocia si discounturi